Weddings to Envy | Sylvia Stazzonelli | 22m2 Studio Refurbishment
This 22m2 space was a derelict repossession, so effectively a blank canvas. However, initially constructed with poor layout so alot of chasing was step one. The Studio is located on a Holiday island and was to be put to market, so the buyer would be either a holiday maker, a resident or property investor.
Weddings, Australia, Weddings in Western Australia. Western Australia, Lanzarote, Lanzarote weddings, weddings lanzarote, wedding planning perth, wedding planning south west region, elopement, proposal, Engagement, Event stylist, Wedding Stylist, Event Stylist Perth, Event Stylist Lanzarote, Sylvia Stazzonelli
16292
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16292,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

22m2 Studio

Category
Interior Design, Project Management, Renovation, Style and Life, Styling
Tags
Dan Hobday Artist, Interior Stylist, interiors Styling, Lanzarote, Lanzarote investments, Roca, Studio Refurbishment, Style and Life, Sylvia Stazzonelli
About This Project

This 22m2 space was a derelict repossession, so effectively a blank canvas.  However, initially constructed with poor layout so alot of chasing was step one.  The Studio is located on a Holiday island and was to be put to market, so the buyer would be either a holiday maker, a resident or property investor.  Each of these buyer groups take on varied needs so the decision was made to showcase it as a usable space to avoid any questionable thoughts on behalf of a buyer.  Changes can always be made later to beds or sofas. It all took shape in the end, but for such a small space there would always be sacrifices. In this case I placed just a small expandable table for meals.  Being a 10 metre walk to the main strip of the Island full of restaurants and bars and being a holiday Island, having a more formal meals area was probably not so critical as a relaxing zone. A sliding door for the bathroom was also a definite and plenty of storage.  The decisions proved to be spot on and the studio was soon sold after being placed on the market.